L’Escola i les Bandes Municipals de Música de Santa Eulària celebren aquest dissabte Santa Cecília al Palau | Noudiari.es

L’Escola i les Bandes Municipals de Música de Santa Eulària celebren aquest dissabte Santa Cecília al Palau

 

@Noudiari / El proper dissabte, 1 de desembre, l’Escola Municipal de Música i la Banda Municipal de Música de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu celebren a l’Auditori del Palau de Congressos (19.00 hores) el tradicional concert en honor a Santa Cecília, patrona dels músics, que en aquesta ocasió estarà protagonitzat per la Banda Juvenil de l’Escola de Música i la Banda Municipal. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat.El programa de la primera part, a càrrec de la Banda Juvenil, rendirà tribut al compositor de bandes sonores John Williams, amb una selecció d’obres com ‘Star Wars’, ‘Jurassic Park’ o ‘Indiana Jones’, entre d’altres, sota la direcció de Francisco Martínez Florencio.

La segona part serà a càrrec de la Banda Municipal que interpretarà el pasdoble de concert ‘Los Barbas’, del compositor valencià Ferrer Ferran; ‘Simfonia nobilissima’, del compositor i director d’orquestra nord-americà Robert Jager; i per finalitzar ‘Appalachian Overture’, peça enèrgica basada en temes folklòrics americans del compositor també americà, James Barnes, sota la direcció de Jaume Manuel Ribas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *