Tres escolars de Formentera participen al Parlament Infantil de Balears | Noudiari.es

Tres escolars de Formentera participen al Parlament Infantil de Balears

 

@Noudiari / Tres alumnes dels centres educatius de Formentera han participat aquest dilluns a la setena sessió del Parlament Infantil de les Illes Balears.
Na Kiara Berazategui (Mestre Lluís Andreu), en Mario Romero (El Pilar de la Mola) i n’Adora Tur (Sant Ferran), membres del Consell de Participació de la Infància i la Joventut de Formentera, s’han traslladat a Mallorca per presentar les seves propostes i treballar, conjuntament amb joves de tot Balears, en l’elaboració de la Vacuna de pau i bon tracte contra tot tipus de violències.

Vacuna de pau i bon tracte contra tot tipus de violències

L’esmentada vacuna és un document que contempla propostes com acabar amb les guerres, la regulació de la venta i fabricació d’armes, la introducció de l’assignatura d’educació per la pau i per la resolució de conflictes, o la necessitat d’igualar les diferències socials eliminant els models jeràrquics entre una dotzena de suggeriments ideats per combatre el virus de la violència.

El Parlament Infantil de les Illes Balears es celebra cada any amb motiu del Dia Universal de la Infància, i s’organitza conjuntament amb el Parlament de les Illes Balears, l’Oficina de Defensa de Drets del Menor i UNICEF Comitè Balears.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *