Aquest dissabte nit de concerts a Sant Ferran amb Ramón Mirabet i Projecte Mut | Noudiari.es

Aquest dissabte nit de concerts a Sant Ferran amb Ramón Mirabet i Projecte Mut

 

@Noudiari / El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que aquest dissabte 15 de desembre es servirà un dels plats forts de les Festes de Nadal amb una nit de concerts a l’envelat de la plaça de Sant Ferran. El tret de sortida serà a les 22.30 hores amb l’actuació de Ramon Mirabet i després actuarà el reconegut grup eivissenc, Projecte Mut.
Per iniciar la nit, el santfeliuenc Ramon Mirabet presentarà un espectacle renovat amb un enfocament més energètic que es podrà sentir amb les noves cançons, del que serà el seu tercer disc, i que compilarà els principals èxits de Happy Days Home is where the heart is. Mirabet ens farà viatjar per noves sonoritats però sense perdre la identitat que fa que sigui un dels artistes amb més projecció del panorama de música en català. A més, aquest concert ens guarda una  sorpresa, la presència a l’escenari d’un artista formenterer que acompanyarà a Ramon Mirabet en alguna de les seves cançons.

I, per acabar la nit, els eivissencs Projecte Mut presentaran el seu darrer disc “La Vida Rima” i repassaran els seus grans èxits que delitaran el fidel públic formenterer. De la mà del cantant i compositor David Serra junt al músic i productor Joan Barbé s’endinsen al món del folk-rock utilitzant lletres pròpies i textos de poetes d’arreu dels Països Catalans, dotant-los d’un remarcat so acústic, caracteritzat per la mescla de bateria i guitarres elèctrica i acústica amb el violí i també instruments folklòrics pitiüsos, com ara les castanyoles, el tambor pagès o l’espasí.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, convida a tots els formenterers a què se sumin a aquesta nit musical, el primer plat fort del cartell de Festes de Nadal, «amb el qual volem oferir un atractiu afegit a l’hivern, perquè els residents puguin gaudir d’actuacions musicals com aquestes sense sortir de la nostra illa».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *