El Club Scrabble Eivissa rep el premi Francesc de Borja Moll de l'Obra Cultural Balear - Noudiari.es | Noudiari.es

El Club Scrabble Eivissa rep el premi Francesc de Borja Moll de l’Obra Cultural Balear

@Noudiari / El Club Scrabble Eivissa (CSE) ha rebut avui el premi Francesc de Borja Moll atorgat per l’Obra Cultural Balear en la gala dels premis 31 de Desembre,en el Teatre Principal de Palma. S’han desplaçat a Mallorca per rebre el guardó Pau Arranz i Morell, president del CSE, acompanyat d’una comitiva de socis.
El CSE és l’entitat degana a les Illes Balears en la promoció d’aquest joc què té abast mundial i organitza campionats mundials en moltes llengües. El premi ha estat concedit per ser una associació que fa del joc i les paraules un instrument de coneixement i eina de difusió de la llengua i la cultura catalanes a Eivissa.

El CSE va néixer el 2011 dins l’associació Vuit d’Agost amb l’organització del 1r Campionat d’scrabble d’Eivissa. El gener de 2012 es va constituir com entitat.

Durant aquests anys, el CSE ha organitzat multitud d’activitats a Eivissa com l’esmentat Campionat d’scrabble d’Eivissa què aquest any ha arribat a la 8ena edició. També ha organitzat tornejos enmarcats en els programes de festes de diferents pobles com: Sant Miquel, Sant Joan, Sant Jordi, Sant Josep entre d’altres.

El CSE a més, també ha estat present en molts centres educatius d’Eivissa organitzant tallers, campionats i trobades per difondre aquest joc. A més de tot això, el club continúa fent trobades periòdiques entre els seus socis per jugar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *