Obertes les inscripcions per a inscriure’s a les tres versions de la Pujada al Puig de Missa | Noudiari.es

Obertes les inscripcions per a inscriure’s a les tres versions de la Pujada al Puig de Missa

@Noudiari / Ja estan obertes les inscripcions per a una nova edició de la Pujada al Puig de Missa, que enguany arriba a la seva edició número XVII en el seu circuit original i a la sisena en la versió Extrem. La proba es disputarà el proper diumenge 20 de gener i els interessats poden apuntar-se a través del portal web www.sportamaniacs.com. 

Les versions tradicionals (2,2 kilòmetres) i infantil (700) metres són gratuïtes però, per a una millor organització, es demana que es faci una inscripció prèvia. La versió de muntanya (11 kilòmetres) té un cost de 10 euros (12 si es fa a partir del 8 de gener) i compta amb número d’inscrit de participants limitat a 250 corredors.

Cal destacar que els nens de la mini també es podran inscriure el mateix dia de la prova i que els dorsals per a les altres dues versions de la cursa s’hauran de recollir el dia d’abans de la cursa en horari de tarda (de 18.00 a 20.00 hores) a les oficines esportives municipals situades entre el Pavelló Municipal i el Camp de Futbol Municipal de Santa Eulària.

La Pujada Extrem donarà la seva sortida a les 11.15 hores i presenta un recorregut d’11 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 824 metres i un pendent màxim del 35%. La sortida es realitzarà a l’extrem nord de la platja de Santa Eulària i el punt de gir estarà a Cala Blanca.

La cursa serà sense zones de avituallament, de forma que els corredors hauran de dur la beguda i altres elements que considerin que poden necessitar. A més, el llançament de qualsevol tipus de residu serà motiu de desqualificació.

Pujada Clàssica i Mini
Quant a la Pujada Clàssica, es manté la distància de 2,2 quilòmetres, una prova popular de format curt però que presenta certa duresa a causa de l’elevat pendent de la pujada pel carrer Pare Costa. La sortida es donarà a partir de les 12.00 a s’Alamera.

Pel que fa a la Mini, la prova d’iniciació és la més lúdica de totes i manté el seu esperit de permetre que qualsevol nen pugui gaudir d’una carrera més participativa que competitiva. La seva sortida es farà a les 11.30, transcorrerà íntegrament pel Passeig Marítim (des de la zona de s’Alamera fins a la desembocadura del riu, uns 700 metres) i inclou diferents categories com ara baby (amb acompanyant obligatori), iniciació o benjamí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *