Presentació del primer poemari de Meritxell Gené a la Casa del Poble | Noudiari.es

Presentació del primer poemari de Meritxell Gené a la Casa del Poble

 

@Noudiari / La lleidatana Meritxell Gené és una de les cantautores més conegudes dels Països Catalans i té previst musicar aquest llibre, que sortirà en forma de disc d’aquí uns mesos. “Després dels esbarzers” és el primer poemari de la cantant i l’escriu a la seva mare, que va morir quan ella tot just començava a caminar.La presentació del poemari comptarà amb la presència de l’autora, que oferirà al públic un tast musical dels seus propis poemes, alguns d’ells inspirats durant les seves nombroses estades a Formentera.

Serà el proper divendres, 7 de desembre, a les 20 h. en el marc de la trobada cultural “El 7 a les 6” de la Casa del Poble de la Mola.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *