Comença a caminar una nova edició de la biblioteca viatgera “Informa’t a fons” | Noudiari.es

Comença a caminar una nova edició de la biblioteca viatgera “Informa’t a fons”

@Noudiari / La Biblioteca Municipal d’Eivissa (Can Ventosa) i el Fons Pitiús de Cooperació han posat en marxa aquest dimecres la vuitena edició de la biblioteca viatgera “Informa’t a Fons”, una selecció de llibres i audiovisuals sobre Drets Humans, cooperació, cultura de pau, consum conscient, igualtat de gènere, medi ambient i economia alternativa que permet apropar a la ciutadania pitiüsa el contingut de la biblioteca del Fons Pitiús.
En la línia que marquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, “Informa’t a Fons” ofereix ferramentes per fer-nos protagonistes de la urgent transformació del món convuls en què vivim, a partir d’una actuació local però amb visió global.

Els assajos, contes, pel·lícules i documentals que inclou donen pautes per entendre la dimensió de les crisis socials, ambientals, energètiques, etc. que afronta la Humanitat i ens conviden a avançar cap al respecte dels Drets Humans, el foment de la pau i la cura del medi ambient.

Aquest és el recorregut que farà Informa’t a Fons al llarg de tot l’any:

Gener: Biblioteca Municipal d’Eivissa (Can Ventosa)

Febrer: Biblioteca Marià Villangómez (Sant Francesc, Formentera)

Març: Biblioteca Municipal de Sant Antoni de Portmany

Abril: Biblioteca Vicent Serra i Orvay (Sant Jordi de ses Salines)

Maig: Biblioteca Pública Insular d’Eivissa (Cas Serres)

Juny: Biblioteca Pública de Cala de Bou – Juliol-Agost: Biblioteca de ses Figueretes

Setembre: Biblioteca Municipal de Sant Joan de Labritja

Octubre: Biblioteca de Jesús

Novembre: Biblioteca de Santa Gertrudis de Fruitera

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *