Eivissa s’afegeix a la iniciativa ‘Talaies pels drets humans’ | Noudiari.es

Eivissa s’afegeix a la iniciativa ‘Talaies pels drets humans’

@Noudiari / Aquest dissabte, Eivissa s’ha afegit a la iniciativa ‘Talaies pels drets humans’ amb un acte que s’ha celebrat a la torre des Carregador, també coneguda de la Sal Rossa. Recordem que aquesta iniciativa, va néixer a Mallorca fa tres anys, se celebra enguany també a Eivissa, Formentera i Menorca.En aquest acte, la vicepresidenta primera del Consell d’Eivissa, Viviana de Sans, ha llegit un manifest en el que ha reivindicat la cultura de la pau, el diàleg i la col·laboració, per evitar que milers d’éssers humans hagin de fugir de ca seua i dels seus països fugint de la guerra i de la vulneració dels drets humans.“Una situació que pateixen especialment les dones, que es troben en una situació particularment vulnerable, sent víctimes d’abusos i en risc en caure de les xarxes de tracta de persones”, ha recordat De Sans.L’acte ha finalitzat amb la interpretació, per part del músic Joan ‘Morenu’, de la cançó ‘Viatge a Ítaca’. ‘Morenu’ ha recordat que el paper de la Mediterrània com escenari de viatges i bressol de cultures, i com milers de persones encara avui s’enfronten als perills d’aquesta mar fugint de la guerra i la fam per trobar la seua ítaca particular.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *