El cicle “Contes per parlar amb la lluna” per explicar històries als més petits es farà a la biblioteca de Sant Francesc | Noudiari.es

El cicle “Contes per parlar amb la lluna” per explicar històries als més petits es farà a la biblioteca de Sant Francesc

@Noudiari / El Consell de Formentera ha informat que el pròxim divendres 15 de febrer, a les 17:30 hores, la Biblioteca Marià Villangómez acollirà una contada familiar amb els pares i mares de la Biblioteca Vicent Serra Orvay i a la bibliotecària eivissenca, na Joana L. Guirado.
Els pares i mares de Formentera es podran sumar a aquesta proposta a la que també assistirà l’artista Xènia Fuertes.

Igual que ja han fet a Eivissa, l’objectiu és crear un grup de pares i mares de Formentera de nadons d’entre 0 i 4 anys, que cada primer de divendres de mes es reuneixin a la Biblioteca Marià Villangómez a les 18h, “per fer una trobada on entre tots s’explicarà la màgia dels contes als més petits”, segons ha explicat l’encarregada de la biblioteca, Lilián Heinrichs.

Aquestes sessions tindran una durada de 30 minuts i comptaran amb la coordinació de na Xènia Fuertes.

“El divendres 15 de febrer els pares i mares eivissencs vindran a la nostra biblioteca per mostrar-mos com fan ells les seves trobades de “Contes per explicar la lluna””, ha afegit la bibliotecària.

Aquesta iniciativa pretén proporcionar un espai de trobada a les famílies boixos i boixes petits amb la intenció d’apropar el llibre i la narració oral al nadó. L’objectiu és oferir als nens i nenes en els seus primers mesos de vida, l’oportunitat de descobrir el gust per la lectura a través de la màgia dels contes.

Els pares i mares interessats, poden apuntar-se enviant un correu electrònic a biblioteca@conselldeformentera.cat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *