Formentera es promociona a la fira de Milà com a destinació esportiva, cultural, natural i gastronòmica | Noudiari.es

Formentera es promociona a la fira de Milà com a destinació esportiva, cultural, natural i gastronòmica

Promoció de Formentera a la fira de Milà.

@Noudiari / Formentera s’està promocionant com a estinació esportiva, cultural, natural, gastronòmica i amb identitat pròpia des d’ahir fins a demà, día 12 de febrer, a la BIT de Milà.
La consellera Alejandra Ferrer ha destacat que en aquesta fira, igual que ja es va fer a FITUR, s’ha presentat el calendari esportiu d’aquest 2019, i altres esdeveniments que combinen natura, paisatge, cultura i gastronomia com a valors afegits al sol i platja pels visitants que s’animin a conèixer i gaudir de la nostra illa.

La consellera ha recordat que el mercat Itàlia és un dels principals mercats turístics per l’illa, i per això Formentera té un estand propi amb material promocional, “però que fa incidència en la Formentera fora de la temporada alta”, ha declarat.

De fet es presenten esdeveniments esportius com la Mitja Marató, la Formentera All Round Trail, Formentera to Run, Marnaton, la volta a Formentera en BTT, o el Triatló, així com esdeveniments culturals el Formentera Film, Formentera 2.0, Formentera Jazz Festival, entre d’altres.

Descobreix Formentera

D’altra banda, també es promocionen les campanyes “Descobreix Formentera” del maig i de l’octubre on els visitants poden gaudir dels descomptes i valors afegits que ofereixen els establiments de l’illa. Un dels plats forts d’aquestes campanyes són els caps de setmana gastronòmics.

Com a novetats també s’ha presentat la nova web de turisme, formentera.es, que inclou accés online a les càmeres 360 instal·lades en diferents indrets, el llibre “Sabores de Formentera. Recetas tradicionales de una isla singular”, el fulletó d’albirament d’aus i la reedició de rutes verdes culturals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *