Comença la construcció de la residència per gent gran de Formentera | Noudiari.es

Comença la construcció de la residència per gent gran de Formentera

El president, Jaume Ferrer, durant l’acte celebrat aquest dilluns.

@Noudiari / El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, juntament amb el director general de Planificació i Serveis Socials del Govern, Andreu Horrach i de la consellera de Benestar Social de Formentera, Vanessa Parellada, han posat avui la primera pedra de la residència per gent gran de Formentera. Les obres, que començaran aquesta mateixa setmana, tenen un termini d’execució de 12 mesos i un pressupost d’adjudicació de 2.065.000 euros.
La Residència tendrà 18 places per persones dependents, dividides en 14 habitacions individuals i 2 per a dues persones. El projecte preveu un passadís d’unió amb el Centre de Dia, que permetrà compartir el personal i els recursos ja existents com les cuines, les bugaderies o altres serveis com el de fisioteràpia, entre altres.

Xarxa sociosanitària

A més, el president ha destacat que en un futur, si hi ha demanda, la Residència es podria ampliar. Així mateix, Jaume Ferrer ha declarat que aquest nou equipament completa la xarxa sociosanitària de Formentera, que es va començar a crear a l’any 2007 amb la posada en marxa de l’hospital, va continuar amb la creació del Centre del Dia (2011) i segueix avançant ara amb la imminent posada en marxa del tanatori, i en un futur pròxim de la residència.

El Govern es fa càrrec del 70% de la despesa de la construcció del centre i el 30% restant ho finança el Consell.

Una vegada posada en marxa l’executiu balear també assumirà part de la despesa de funcionament pagant un preu per plaça i dia, la resta ho finançarà la institució insular.

L’acte també ha comptat amb l’assistència de la diputada Sílvia Tur, i altres consellers de l’equip de Govern i dels grups de l’oposició.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *