El cineasta Antonio Isasi, protagonista de la nova exposició a Sa Nostra Sala - Noudiari.es | Noudiari.es

El cineasta Antonio Isasi, protagonista de la nova exposició a Sa Nostra Sala

Mostra de l’exposició.

@Noudiari / Sa Nostra Sala acollirà des d’aquest divendres i fins al proper 17 de maig l’exposició ‘Isasi-Isasmendi en 3D. Un cineasta al voltant del món’.
Nascut a Madrid, criat a Barcelona i eivissenc d’adopció, Antonio Isasi-Isasmendi (1927-2017) va rodar una quinzena de pel·lícules, com ‘Tierra de todos’, ‘Las Vegas 500 millones’ o ‘El perro’.

Alguns dels rodatges d’aquestes pel·lícules van ser coproduccions internacionals, el que va fer que Isasi viatgés per tot el món cercant localitzacions. Aquesta exposició, que ha comptat amb la implicació activa de la seua família, recull objectes personals del director, material dels rodatges, records dels viatges d’Isasi, cartellera, vídeos, objectes de col·leccionista relacionat amb els seus films, i fins i tot una petita sala de cinema on es projectaran fragments de les seues pel·lícules.

L’exposició es complementa amb diverses activitats paral·leles. Així, el dia 3 d’abril, a les 20 hores, es projectarà la pel·lícula ‘La máscara de Scaramouche’ a l’auditori de Cas Serres.

L’11 d’abril a les 20 hores a Sa Nostra Sala es projectarà el documental ‘Isasi x Isasi’, i el 9 de maig a les 20 hores se celebrarà també a Sa Nostra Sala la taula rodona ‘Al voltant de la conematografia d’Antonio Isasi-Isasmendi’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *