El Petit Cor ofereix aquest dissabte un concert dedicat a les dones compositores | Noudiari.es

El Petit Cor ofereix aquest dissabte un concert dedicat a les dones compositores

@Noudiari / Les dones compositores que han estat silenciades durant la història seran les protagonistes del concert que oferirà aquest dissabte el Petit Cor al Centre Cultural Can Jeroni de Sant Josep. L’espectacle s’anomena ‘La veu callada’ i pretén recuperar l’obra musical de diverses compositores que, pel fet de ser dones, van veure la seua feina artística invisibilitzada.
Així, el concert que se celebrarà aquest dissabte inclourà peces corals que van des del segles XII al segle XX, de les autores Hildegarda von Bingen, Maddalena Casulana, Chiara Margarita Cazzolani, Lili Boulanger, Grete Pedersen, Beatriz Corona i Eva Ugalde.

“Aquest concert és un homenatge a tantes veus que han quedat callades al llarg de la història pel sol fet de ser dones. Hem fet un homenatge a totes elles mitjançant la poètica d’una interpretació necessària de tantes compositores a qui s’ha invisibilitzat i s’ha fet desaparèixer de la història de la música” ha explicat Itziar Arratibel, membre del Petit Cor i una de les impulsores del projecte.

Aquest concert compta amb el suport del Consell d’Eivissa i de l’Ajuntament de Sant Josep.

El concert comptarà amb la participació de Marian Roig al violí, Elvira Ramon al piano, la mezzo-soprano Isabel Marí i les sopranos Claudia Gómez i Verónica Cárdenas, a més de la narració de Neus Cardona i la direcció de Juan F. Ballesteros. El concert serà aquest dissabte 16 de març, a les 20.30 hores, a Can Jeroni.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *