El PSOE denuncia que Marí proposa actuacions il·legals per donar subvencions públiques | Noudiari.es

El PSOE denuncia que Marí proposa actuacions il·legals per donar subvencions públiques

Santi Marí, Vicent Marí y José Vicente Marí Bosó.

@Noudiari / El grup del PSOE al Consell d’Eivissa vol denunciar públicament que el candidat del PP Vicent Marí ha proposat avui donar subvencions públiques de forma il·legal, saltant-se completament allò que diu la Llei que ho regula. La proposta de “pagar subvencions a través de convenis” és totalment il·legal, ja que la Llei només preveu la fórmula dels convenis nominatius amb casos singulars on estigui justificada la falta de concurrència pública i no de manera generalitzada.
El PSOE considera alarmant que el candidat del PP proposi de forma populista i irresponsable saltar-se la Llei de subvencions, “donant falses esperances a les entitats de l’illa sobre una actuació que els serveis jurídics del Consell Insular no ho permetrien de cap manera”.

“I més escandalós encara venint d’una persona que durant molts d’anys ha estat alcalde de Santa Eulària, el que demostra que en aquest ajuntament urgeix un canvi i que s’obrin portes i finestres”

Una respuesta para El PSOE denuncia que Marí proposa actuacions il·legals per donar subvencions públiques

  1. Xisco Tardà Responder

    14 marzo, 2019 en 18:33

    Qué nerviosos están en la izquierda. Ya era hora de que hubiera un candidato potente con las ideas claras. Ánimo Vicente!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *