La cançó napolitana és la protagonista de l’espectacle La Dolce Vita a Cas Serres | Noudiari.es

La cançó napolitana és la protagonista de l’espectacle La Dolce Vita a Cas Serres

@Noudiari / Aquest diumenge 17 de març l’auditori del Centre Cultural de Cas Serres acollirà l’espectacle ‘La Dolce Vita’, un concert que tindran com a protagonistes temes de cançó napolitana presents a les òperes i el repertori líric.


Així, la soprano Irantzu Bartolomé i el tenor Diego Román, amb l’acompanyament al piano de Santi Pérez, interpretaran un total de quinze cançons, entre les que s’inclouen ‘L’ultima canzona’, ‘Torna a Sorrento’, ‘Mamma’ o ‘O sole mio’.Aquest concert forma part de la programació dels Dies Musicals, la iniciativa del Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa que té com a objectiu promocionar la música de solistes i grups locals.

El cost de l’entrada del concert és de 2 € en venda anticipada a través del web vendaentrades.conselldeivissa.es i de 3,5 € en taquilla, des d’una hora abans del concert. Pel que fa als abonaments dels Dies Musicals, els preus són: Per la compra d’entrades per a sis concerts diferents, amb venda anticipada: 8,40 €. Per la compra d’entrades per a nou concerts diferents, amb venda anticipada: 11,70 €. Per la compra d’entrades per a onze concerts diferents, amb venda anticipada: 13,20 €.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *