L’or blanc, protagonista dels premis Sant Josep Net 2019 | Noudiari.es

L’or blanc, protagonista dels premis Sant Josep Net 2019

@Noudiari / El  gimnàs del CEIP l’Urgell  ha acollit la presentació i  lliurament dels premis Sant Josep Net 2019 en el  marc del programa de les festes patronals. 

Enguany la sal ha estat la protagonista dels treballs que l’alumnat de 6è dels centres de Sant Josep ha presentat a amics i familiars en presencia de l’Alcalde, la regidora d’Educació, Maria José Guisado, i  el regidor de Festes, Paco Ramón.

L’originalitat i l’esforç de l’alumnat i els equips docents dels centres s’ha vist recompensat quan, rere la presentació  de les exposicions i les valoracions de les maquetes realitzades, ha arribat el lliurament de premis.

El  primer premi, dotat amb 1000 euros ha estat pel CEIP Mare de Déu de les Neus

El  segon premi, de 900 euros se l’ha emportat el curs de 6èC de l’Urgell.

L’alumnat de 6è A del CEIP Es Vedrà  s’ha endut els 800 euros corresponents al  tercer premi i el quart i cinquè premi han  estat pels grups de 6è A de l’Urgell   i 6è B de Can  Raspalls, dotats amb 700 i 600 euros respectivament.

Els 5 accèssits, dotats amb 500 euros, han estat  per 6è B de Es Vedrà per «Vestimenta més original», l’alumnat de Can Guerxo «Millor recerca documental», CEIP Sant Jordi  «Millor entrevista», 6è A de Can Raspalls «Millor representació  plàstica del parc» i 6è B de l’Urgell per «Millors propostes de gestió  futura»

L’Alcalde ha agraït especialment a professorat i estudiants la seva gran dedicació i  totes les hores invertides tant per la creació de les maquetes com a l’hora de preparar les exposicions, que han estat molt aplaudides pels assistents i  entre les què, inclús n’hi havia de musicades.

Tot seguit, s’ha celebrat un petit aperitiu pels assistents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *