Sa Unió de Formentera demana que es depurin responsabilitats en el cas Punta Prima | Noudiari.es

Sa Unió de Formentera demana que es depurin responsabilitats en el cas Punta Prima

@NoudiariSa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera i Compromís amb Formentera, a més de representats independents de la societat illenca, ha demanat avui que es depurin responsabilitats entre els càrrecs públics encausats pel Jutjat d’Instrucció número 4 d’Eivissa pel cas del complex turístic de Punta Prima, de confirmar-se la informació que avui apareix publicada al diari El Mundo.Els portaveus dels Populars i de Compromís, José Manual Alcaraz i Javier Serra, han lamentat la poca col·laboració que des del minut zero ha mostrat la formació ecosobiranista.

“Ha estat un procés massa llarg en el que Gent per Formentera ha intentat guanyar temps, en primer lloc acollint-se al seu dret a no declarar davant el tribunal, i en segon lloc fent servir l’aforament de la diputada Sílvia Tur perquè aquest cas anés de jutjat en jutjat”, ha explicat el portaveu de Compromís amb Formentera, Javier Serra.

També ha recordat que “l’argument de Gent per Formentera de cara a l’opinió pública és totalment fals”, i és que segons els partits de la coalició ‘Sa Unió de Formentera’, “encara que ells diuen que amb la reforma del PTI s’ha aconseguit aturar l’augment urbanístic que resulta de la prohibició d’executar les obres d’aquest establiment, la realitat és que aquest pla insular només ha traslladat la mateixa pressió d’un territori a un altra, tot obviant que se li estaven negant a un propietari uns drets que ja havia adquirit anys enrere”, ha lamentat Serra.

Per la seva banda, el portaveu del Partit Popular a Formentera, José Manuel Alcaraz, ha assegurat que “si aquestes acusacions s’haguessin fet sobre cap membre en actiu del PP, de Compromís o del Partit Socialista, els òrgans de partit no haguessin permès que participessin de la vida pública ni un sol minut més”.

Alcaraz ha recordat que el grup popular al Consell de Formentera “ja fa anys que ve denunciant l’urbanisme a la carta d’aquest equip de govern, que es demostra, per exemple, amb una sentència del TSJIB que va tombar la modificació de les Normes Subsidiàries que afectava a la delimitació dels nuclis històrics, el que ha retardat l’execució de les noves escoles de Sant Ferran i Sant Francesc durant anys”.

Per tots aquests arguments, tant Serra com Alcaraz han coincidit en sentenciar què, “encara que els desitgem el millor desenllaç en el pla personal, si que demanem que si tot el que apareix avui publicat és cert, es depurin responsabilitats polítiques. Nosaltres, d’estar en la seva pell, no seguiríem ni un minut més en el seu càrrec”.  

2 Respuestas a Sa Unió de Formentera demana que es depurin responsabilitats en el cas Punta Prima

 1. Baladre Responder

  25 marzo, 2019 en 13:28

  Ningú no és perfecte, però pens que s’ha aconseguit aturar força l’espoli urbanístic a Formentera

  No cal mirar gaire lluny per veure com els va a d’altres illes on, per cert, heu governat tant a Consell com a municipis.

  Posats a triar…

 2. pitiuso Responder

  25 marzo, 2019 en 17:40

  s’ha aconseguit aturar força l’espoli urbanístic a Formentera—-> imagino que su comentario se debe a la ironia y no a la verdad, esta gente
  Ha destruido esta isla urbanizando (que no es solamente construir casas) en plan península…destrozando la naturaleza que rodeaba todos los nucleos urbanos creando pueblos sin encanto con toques modernizadores realizados por arquitectos y aparejadores que desconocen este enclave y creen que por colocar zonas azules han solucionado algo…
  triste es ver esos ’15 en el suelo y mas triste será el Big brother lector de matriculas en el puerto…
  GxF húndanse en las proximas elecciones!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *