Sa Unió de Formentera farà una jornada informativa sobre la nova normativa d’estades turístiques en habitatges | Noudiari.es

Sa Unió de Formentera farà una jornada informativa sobre la nova normativa d’estades turístiques en habitatges

@Noudiari / Sa Unió de Formentera, la coalició formada per el Partit Popular de Formentera i Compromís amb Formentera, a més de representats independents de la societat illenca, posarà a l’abast de tots els afectats per la nova Regulació d’Estades Turístiques de l’illa un assessor jurídic perquè els expliqui com poden fer, de manera correcta, al·legacions a aquesta normativa aprovada recentment pel Consell de Formentera, complint en forma i en termini.

També es consensuaran les al·legacions amb tots els assistents a la trobada que tindrà lloc demà divendres, 15 de març, a les cinc de la tarda a sa seu de Sa Unió de Formentera PP-Compromís, situada a Sant Francesc, darrere de la Joieria Vinyets. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *