El Grup de Teatre Quartó de Portmany representarà el ‘Davallament de la Creu’ | Noudiari.es

El Grup de Teatre Quartó de Portmany representarà el ‘Davallament de la Creu’

Grup de Teatre Quartó de Portmany

@Noudiari / Els integrants del Grup de Teatre Quartó de Portmany tenen previst interpretar ‘El davallament de la Creu’, de Lluc Cardona, el Diumenge de Rams a les 20.30 hores a l’esglèsia de Sant Antoni. La mateixa peça es representarà Divendres Sant, a les 19.15 hores, a l’esglèsia de Sant Agustí.
‘El Davallament de la Creu’ és un text de de 1763 i suposa l’única mostra existent a les Pitiüses de l’antic teatre de la Passió. Al llarg de la representació, més de 20 actors i actrius interpreten i canten dirigits per Marià Torres i Carmen Ferrer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *