Els Dies Musicals preparen quatre concerts per aquesta setmana | Noudiari.es

Els Dies Musicals preparen quatre concerts per aquesta setmana

@Noudiari / Els Dies Musicals del Consell de Eivissa presenten quatre propostes de música en directe per aquesta setmana.
El dijous 11 d’abril, a les 21 hores, el Centre Cultural de Can Jesús acollirà el concert del Trio Colombram, format per Catalina Sureda (violí), Llorenç Prats (piano), i Esteban Belinchón (violí). Fundat l’ant 2008, el Trio Colombram oferiran en aquest programa de concert dues grans obres del repertori de música de cambra de trio amb piano: el número 1 opus 49 de Mendelsson i el número 2 opus 67 de Shostakovich.

La música clàssica continuarà sent la protagonista el divendres 12 d’abril amb l’actuació de l’Antic Balàfia Ensemble al Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany a les 21 hores. En aquest concert, l’Antic Balàfia Ensemble -Ramsés Puente (violí), Miguel Falomir (viola), Andrea Martí (violoncel)- oferirà un programa centrat en la música de cambre del classicisme vienès, amb l’objectiu didàctic d’acostar al públic peces dels grans compositors clàssics. Així, s’interpretarà el trio de corda en si bemol major de Haydn, el duo per a violí i viola en sol major de Mozart, el duo per a viola i violoncel en mi bemol major de Beethoven i el trio de corda en si bemol de Schubert.

Dissabte 13 d’abril serà el torn del pop-rock amb l’actuació del grup Alamar al Centre de Cultura Can Jeroni de Sant Josep de sa Talaia a les 20.30 hores. Liderat per Azahar López (veu i guitarra) i amb David Adán (bateria), Luis Iglesias (baix) i Mario Hosch (guitarra), la banda presentarà en directe les cançons del seu primer elepé.

La setmana musical finalitzarà diumenge 14 d’abril, a les 21 hores, a l’Auditori del Centre Sociocultural Cas Serres, amb l’actuació de Duo Dao, format per Carlos Vesperinas (violoncel) i Carlos Negro (piano). En aquesta ocasió, oferiran un repertori eclèctic amb peces de Beethoven, Falla, Fauré i Astor Piazzolla.

El cost de l’entrada de cada concert és de 2 euros en venda anticipada a través del web https://vendaentrades.conselldeivissa.es i de 3,5 euros en taquilla, des d’una hora abans del concert.

Pel que fa als abonaments dels Dies Musicals, els preus són 8,4 euros per sis concerts diferents, 11,7 euros per nou concerts i 13,2 euros per onze concerts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *