Giorgio Conte i Joan Isaac retran un homenatge a la mediterrània en un concert gratuït dissabte al cinema de Formentera | Noudiari.es

Giorgio Conte i Joan Isaac retran un homenatge a la mediterrània en un concert gratuït dissabte al cinema de Formentera

Giorgio Conte i Joan Isaac.

@Noudiari / La Sala de Cultura (Cinema) de Formentera acollirà dissabte, a les 20.30 hores, el concert gratuït de Joan Isaac i Giorgio Conte. Aquest és el darrer concert que el projecte cultural en xarxa Barnasants porta a Formentera aquesta edició, gràcies a l’acord d’intercanvi artístic amb el Consell de Formentera.
Amb Dues cultures, un sol mar, Isaac i Conte – representants de la cançó catalana i italiana respectivament- ens faran partícips i còmplices d’una trobada als escenaris de dos cantautors (i amics) que es tenen una admiració recíproca. Aquesta admiració els ha dut a pensar i elaborar un recital de música d’autor en què hi haurà un intercanvi de cançons i idiomes, d’un tràfic musical i lingüístic (Conte cantarà en català i Isaac ho farà en italià) que recorda les maneres de negociar dels mercaders venecians, segons asseguren des de l’organització. Trobar-se dalt de l’escenari a Formentera és una forma de retre homenatge al mar que uneix les seves cançons, segons afegeixen.

Taller de cançó

A més, el divendres 12 d’abril hi haurà una taller de cançó amb Joan Isaac i el pianista Antoni Olaf Sabater a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Formentera (de 17.30 a 19h) amb la participació d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Formentera i del Conservatori d’Eivissa i Formentera.

Aquest taller es du endavant gràcies a la col·laboració entre Barnasants i la Plataforma per la Llengua per consolidar una xarxa cultural arreu del domini lingüístic català a través d’activitats vinculades als concerts.

Amb el concert de dissabte finalitza el primer conveni signat entre el Consell de Formentera i Barnasants i fruit del qual han tingut lloc espectacles com el recital de Roger Mas i Estel Solé el passat 16 de febrer (també a Formentera), o l’actuació de la formenterenca Maria José Cardona a la sala Harlem Jazz Club de Barcelona (7 de febrer).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *