La Biblioteca Pública de Cas Serres projecta els documentals del cicle ‘Cinema lliure a la Biblioteca’ | Noudiari.es

La Biblioteca Pública de Cas Serres projecta els documentals del cicle ‘Cinema lliure a la Biblioteca’

@Noudiari / La Biblioteca Pública Insular d’Eivissa participa en la primera edició del cicle ‘Cinema lliure a la biblioteca’, en la que es projecten de manera gratuïta diversos documentals produïts a l’Euroregió Pirineus Mediterrània, i que arriben a Eivissa gràcies a una xarxa d’intercanvi cultural entre biblioteques de Balears, Catalunya i Occitània.Així, a la Biblioteca Pública Insular -edifici polivalent de Cas Serres, c/ Ernest Ehrenfeld, s/n-, acollirà el dijous 4 d’abril el documental ‘Vida i mort d’un arquitecte’ i el dijous 11 d’abril ‘Paysans de la mer. Paraules de pescadors’, un documental arribat d’Occitània. Totes dues projeccions seran a les 19 hores i són gratuïtes.

Vida i mort d’un arquitecte‘ és un documental biogràfic i d’investigació sobre la vida i la mort de l’arquitecte Josep Ferragut Pou, un dels homes més interessants de la Mallorca cultural de mitjans del segle XX. A partir de recreacions de la seua biografia i conduïts per la veu del mateix Ferragut, reviurem els darrers anys del polèmic arquitecte i les circumstàncies encara fosques del seu assassinat. ‘Vida i mort d’un arquitecte’ és una producció de Mosaic Producciones i IB3, dirigit per Miguel Eek.

Paysans de la mer. Paraules de pescadors‘ és un documental de Bernard Arnauld que ens acosta les paraules, vivències i records dels darrers pescadors de Cotlliure, Portvendres, Banyuls de la Marenda i Argelers.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *