La campanya Eivissa Stop Plàstics es dona a conèixer entre els escolars a través del projecte educatiu Plàstic 0 | Noudiari.es

La campanya Eivissa Stop Plàstics es dona a conèixer entre els escolars a través del projecte educatiu Plàstic 0

@Noudiari / Els alumnes dels centres educatius que participen al projecte ‘Plàstic 0’ que desenvolupa a Eivissa el GEN-GOB han rebut durant aquesta setmana material de la campanya Eivissa Stop Plàstic que impulsa el Consell d’Eivissa. En concret, s’ha repartit un total de 500 ampolles inoxidables i 500 bosses de tela amb l’objectiu que siguin utilitzats de manera quotidiana i substitueixin a les ampolles i les bosses de plàstic.
Eivissa Stop Plàstics té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania d’Eivissa de la necessitat de canviar els hàbits quotidians de cara aconseguir, en un futur proper, que Eivissa sigui una illa lliure de plàstics d’un sol ús. Objectius que són els mateixos del projecte ‘Plàstic 0’ , en el que participen 1750 alumnes d’Eivissa i 750 de Formentera.

Alumnes de set centres educatius apadrinen una platja (Platja d’en Bossa ha estat apadrinada pels alumnes de l’IES Algarb, cala d’Hort pel CEIP l’Urgell, l’arenal de Sant Antoni pel col·legi Trinitàries, Benirràs pel CEIP Portal Nou, cala Boix pel CEIP Sant Carles, la platja de Santa Eulària per l’IES Xarc i Talamanca per l’IES Santa Maria) i es fan responsables de recollir mostres de sorra, analitzar-les durant el curs escolar i quantificar la presència de plàstics.

La campanya ‘Eivissa Stop Plàstics’ continuarà la propera setmana amb noves accions divulgatives destinades a potenciar la participació ciutadana a través de les xarxes socials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *