Les biblioteques de Sant Josep celebren Sant Jordi  treient les lletres al carrer | Noudiari.es

Les biblioteques de Sant Josep celebren Sant Jordi  treient les lletres al carrer

@Noudiari / Per celebrar el Dia del llibre, les biblioteques municipals de Sant Josep, Sant Jordi  i  Cala de Bou, han organitzat un munt d’activitats per acostar la literatura a grans i  petits, des de paradetes a tallers per a tota la família.
La biblioteca de Sant Josep ha organitzat el II Sant Josep Zona Bookcrossing. El  foment de la lectura es cabdal  per enriquir la imaginació  i  la cultura, i  és per això  que les bibliotecàries han repartit “llibres lliures” a diferents llocs públics del  casc urbà per  a que, tothom qui vulgui, pugui escollir un llibre i gaudir de la lectura de forma completament gratuïta. Hi ha llibres de totes les temàtiques i per a totes les edats…cap al  migdia, les caixes de llibres ja havien començat a buidar-se.

La biblioteca Vicent Serra Orvay de Sant Jordi celebra avui el  dia gros del  poble amb una jornada de portes obertes. Banda fora de la mateixa biblioteca, el mercadet de llibres gratuïts ha estat molt concorregut durant tot el matí mentre que dins, els més joves ja ocupaven les cadires al  voltant de la taula on s’havia preparat un taller de flors de feltre.

També la biblioteca de Cala de Bou celebra el  matí  del Dia del  llibre amb paradeta de llibres gratuïts. A la tarda està programat el  taller familiar “Escates de drac, agulles de rosa”, petits i  família s’ho passaran d’allò  més bé entre llibres  i  treballs manuals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *