Obertes les inscripcions per a les Escoles d’Estiu de Santa Eulària | Noudiari.es

Obertes les inscripcions per a les Escoles d’Estiu de Santa Eulària

Imatge d’arxiu d’una escola d’estiu de Santa Eulària.

@Noudiari / La matriculació d’alumnes per a les Escoles d’Estiu de Santa Eulària ja està disponible per a l’activitat que coordina la Peña Deportiva de Santa Eulària, mentre que les d’es Puig d’en Valls i Santa Gertrudis permetran les inscripcions entre el 5 i el 8 de maig. Enguany, com a novetat, l’activitat al col·legi s’Olivera permetrà als pares subscriure setmanes extra en els mesos de juny i setembre, de la mateixa manera que ja es feia a la de Santa Eulària.
Les Escoles d’Estiu són una proposta d’activitat es realitza amb la intenció d’oferir a tots els nens d’entre 4 i 12 anys la possibilitat de gaudir d’un temps d’oci saludable i responsable, amb activitats esportives, tallers de conscienciació i excursions entre l’1 de juliol i el 30 d’agost. Al mateix temps suposa una possibilitat de tenir als seus fills cuidats i fent activitats lúdico-educatives durant els mesos de temporada turística alta, en què moltes famílies desenvolupen la seva activitat laboral de forma més intensa.

Les escoles municipals organitzades aquest any són la de Santa Gertrudis i la d’es Puig d’en Valls, que enguany tindrà lloc al col·legi públic s’Olivera. A aquesta s’afegeix la de Santa Eulària, que s’organitza de forma conjunta amb la Peña Deportiva i que a més compta amb la col·laboració del col·legi Vénda d’Arabí.

Per formalitzar les inscripcions a l’escola que es fa al poble de Santa Eulària des Riu, els interessats hauran de dirigir-se fins al 24 de maig a les oficines de la Peña, en horari de 09.00 a 12.30 i de 16.00 a 19.30.

A es Puig d’en Valls, les inscripcions es podran fer els dies 5 i 6 de maig a les oficines municipals, en horari de 08.00 a 14.30. Igualment, el 8 de maig, es podran fer els registres a la Piscina de Santa Eulària des Riu, en horari de 16.00 a 21.00.

Finalment, les inscripcions a Santa Gertrudis seran el 7 de maig a la piscina del poble i en horari de 08.00 a 14.30 hores. Els qui no puguin fer-ho en aquest horari, podran lliurar la documentació al dia següent, 8 de maig, a la Piscina de Santa Eulària en horari de 16.00 a 21.00. Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 30 de maig a www.santaeulariadesriu.com.

Pel que fa als preus, un sol mes costa 175 euros per a residents i 200 per a no residents, mentre que juliol i agost junts suposen 300 i 370 euros, respectivament. Existeixen descomptes del 50% per a famílies nombroses, d’un 10% per segon membre de la família i del 100% per a titulars de gran invalidesa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *