S’obre el termini d’inscripció per participar en la VI Trobada Orquestral organitzada pel Consell d’Eivissa | Noudiari.es

S’obre el termini d’inscripció per participar en la VI Trobada Orquestral organitzada pel Consell d’Eivissa

@Noudiari / S’ha obert el termini per a la inscripció de l’alumnat participant en la VI Trobada Orquestral organitzada pel Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura i Joventut del Consell d’Eivissa en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera i els patronats i escoles municipals de música de l’illa d’Eivissa.
Durant una setmana els jóvens músics d’arreu de l’illa d’Eivissa participen d’una experiència de convivència i aprenentatge amb un equip docent i baix la supervisió d’un director d’orquestra de prestigi, amb àmplia trajectòria i experiència en la direcció de jóvens orquestres. Els assajos culminen el darrer dia en un concert de la Jove Orquestra Simfònica de l’illa d’Eivissa.

La VI Trobada Orquestral tendrà lloc entre els dies 8 i 12 de juliol al Centre Sociocultural de Cas Serres i el concert de cloenda se celebrarà el dia 13 de juliol a les 20.30 h al Palau de Congressos de Santa Eulària des Riu.

La inscripció és telemàtica i està oberta fins al dia 5 de maig per a jóvens de l’illa d’Eivissa que estiguin cursant estudis musicals a l’illa o fora, a partir de 4t grau d’elemental i fins a 25 anys. El formulari s’haurà d’emplenar amb les seues dades personals i acadèmiques i l’instrument que toquen. Així mateix, per poder fer la selecció de l’alumnat participant, s’haurà d’adjuntar un vídeo d’una durada mínima d’un minut en el que surtin tocant, sols o amb acompanyament, repertori de la seua lliure elecció.

La novetat d’enguany és que també es podran inscriure a la Trobada Orquestral els alumnes que estiguin cursant estudis de direcció d’orquestra com a alumnes ajudants de direcció.

Formulari d’inscripció. Per a més informació, es pot contactar amb l’Àrea de Cultura del Consell d’Eivissa al 971 934 357 (de dilluns a divendres, de 10,30 a 15 i de 16 a 18,30 h) o enviar un correu electrònic a promociocultural@conselldeivissa.es. També es pot informar al Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera i els patronats i escoles municipals de música de l’illa d’Eivissa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *