‘Volem un Jutjat d’instància i instrucció propi per Formentera’, per Pau Arranz | Noudiari.es

‘Volem un Jutjat d’instància i instrucció propi per Formentera’, per Pau Arranz

Pau Arranz Morell

Ara mateix les formentereres i formenterers quan tenim un cas civil o penal hem d’anar expressament al Jutjat d’Eivissa. A això li podem sumar que aquest òrgan està col·lapsat. Des d’un punt de vista pragmàtic, l’estat hauria de ser el primer interessat en que a Formentera tinguéssim un Jutjat d’instància i instrucció propi.
Això alleugeriria el Jutjat d’Eivissa i donaria el servei que toca als ciutadans de Formentera. Durant aquesta passada legislatura el senador d’Esquerra Republicana Bernat Picornell ja aconseguí que es pogués renovar el DNI a la nostra illa sense haver-nos de desplaçar a Eivissa cada vegada per fer aquesta gestió.

Els partits estatals mai havien mogut un dit per una illa que no saben ni on cau. Ara cal seguir avançant. No pot ser que cada dos per tres haguem de demanar permís a la feina durant mitja jornada i creuar es Freus per resoldre coses que es podrien resoldre aquí. Tan sols demanam un Jutjat i un jutge.

És de justícia! Per això votar Veus Progressistes té ara més sentit que mai, ningú més lluitarà pels nostres interessos a Madrid. Votem pensant en Formentera, votem Guillem Balboa al Congrés!

Pau Arranz Morell, número 6 de Veus Progressistes al Congrés en representació de Formentera

Una respuesta para ‘Volem un Jutjat d’instància i instrucció propi per Formentera’, per Pau Arranz

  1. Maria Responder

    25 abril, 2019 en 15:52

    Faltaría aclarar que ha sido el gobierno del PSOE el que ha autorizado dicha petición. Recordar que cualquier petición puede ser instada por cualquier persona, no es necesario que sea un político de un partido catalán.
    Por otro lado el Juzgado de Paz de Formentera tiene sistema de videoconferencia por lo que no es necesario pagar la barca que el Estado subvenciona para asistir a los Juzgados, eso sin hablar de la falta de vivienda de Formentera para alojar a funcionarios y demás trabajadores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *