Aprovades ajudes per al funcionament dels clubs esportius de Santa Eulària per valor de 200.000 euros | Noudiari.es

Aprovades ajudes per al funcionament dels clubs esportius de Santa Eulària per valor de 200.000 euros

Un partit de la Peña Deportiva de Santa Eulària

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària ha aprovat inicialment la concessió de les ajudes per al foment de l’esport, l’activitat física i els esdeveniments esportius al municipi i que sumen 200.000 euros, un 11% més que l’any passat, segons ha informat el Consistori.
Aquestes ajudes són independents dels convenis econòmics i de cessió d’instal·lacions esportives públiques que es varen signar al desembre. Aquests convenis suposen altres 140.200 euros i 17 acords que impliquen que els clubs puguin fer servir els espais municipals per a formació, entrenament i competició.

Ara s’obri un termini de 10 dies per a que els clubs puguin subsanar errades a la seva documentació i determinar quines peticions es poden acceptar i quina és la distribució final dels sous.

En total, Santa Eulària ha rebut 60 peticions, 33 pel manteniment dels clubs, 22 per esdeveniments esportius concrets i altres de les Associacions de Pares dels centres escolars per a activitats extraescolars de caire esportiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *