Arriba una nova edició del Formentera Film Festival | Noudiari.es

Arriba una nova edició del Formentera Film Festival

Formentera Film Festival

@Noudiari / La sisena edició del certamen de curtmetratges, documentals i videoart Formentera Film Festival oferirà projeccions gratuïtes entre demà i diumenge. Les projeccions comencen aquest dijous, a partir de les 20.30 hores al Pilar de la Mola, i seguiran els propers dies a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.
Dilluns es va inaugurar l’exposició fotogràfica de Pilar Aldea “Semblen cordes”, que s’inclou dins el programa i que romandrà a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell fins al pròxim diumenge. Així mateix, avui dimecres al Sa Panxa de Sant Ferran s’inaugura una mostra dedicada a Marta Pantaleo, la il·lustradora que aquest any ha fet la imatge del festival.

16 de maig (La Mola).

El festival comença a les 20.30h amb l’estrena del vídeo realitzat pels infants del CEIP el Pilar de la Mola. La nit de projeccions continuarà amb la projecció de 8 curtmetratges en concurs d’animació, ficció i documentals.

17 de maig (Sant Francesc).

A les 20.30h hi haurà projeccions per infants al Centre Antoni Tur Gabrielet amb productes de degustació com pizza i crispetes.

A les 20.30h Paul Powell obrirà el festival amb una actuació musical de blues rock càustic i nostàlgic. La nit continuarà amb la projecció de 9 curts en concurs cada nit.

17 de maig (Sant Francesc).

A les 11 hores es farà una taula redona a la plaça de la Constitució “Parlem de cinema” participaran els especialistes del festival però està oberta a tots els públics.

A partir de las 23.30h hasta les 4.00h de la matinada es celebrarà la nit de festa del Formentera Filmdedicada a la pel·lícula “Metrópolis” de Fritz Lang i que comptarà amb l’actuació en directe d’Alterphase, nom artístic de León Convalia. El seu espectacle de música electrònica combinada amb imatges de vídeo donarà pas a la Dj eivissenca Angeles Blanes Noguera (“Lost Angels”) i a Toni Planells (“Untaltoni Dj set”).

19 de maig (Sant Francesc).

A les 20.30h hi haurà un concert l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears “Palma Brass Movie Themes” on interpretaran bandes sonores de pel·lícules.

A les 21.30h. ExtraFest, es projectaran dos curtmetratges fora de concurs. El curtmetratge fet amb el taller “Fem un Curt” dirigit per Niccolò Falsetti, en el qual han participat 9 joves de l’illa i una boixa de només 7 anys. Després es projectarà el curt rodat a l’illa, com en cada edició durant els dies del festival, per Niccolò Falsetti i que sempre sorprèn al públic.

22.00h entrega de premis del concurs i projecció dels films guanyadors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *