Calla, lletja!, per Oti Corona | Noudiari.es

Calla, lletja!, per Oti Corona

Oti Corona/ El seu cap, massa petit en relació a la resta del cos, és llis com una bola de billar. En contrast amb la nuesa de la calba, uns pèls negres i gruixuts li poblen les celles i sota aquestes, diminuts i sense vida ni gràcia, els seus ulls marrons donen sortida a les arrugues de qui va sempre amb cara d’ensumar pets. Porta unes ulleres de pasta, rodones, massa grans per la seva cara d’estruç. La mandíbula, tirada endavant, li atorga un aire de macarró de fira, fanfarró de discoteca, gallet vingut a més. Un borrissol a trossos vermellós i a trossos grisenc li conforma una barba que, les poquíssimes vegades que somriu, entra en contrast amb les seves dents engroguides.
Aquest adonis, aquest portent de la natura, aquest amuntegament de virtuts, es diu Jorge Buxadé, és el candidat de VOX a les eleccions europees i, amb la seva veu d’espinguet, ha dit que les feministes som les «lletges que diuen a les dones espanyoles allò que han de fer». Algú hauria d’informar aquest tros de carn amb ulls que si hi ha alguna cosa que no ens afecta a les feministes són les opinions sobre el nostre físic quan provenen dels australopitecs com ell.

Han dit lletges a les sufragistes, a les radicals, a les lesbianes, a les solteres, a les velles, a les divorciades…han dit lletges a totes les dones que no buscaven la seva aprovació. Trist. Us imagineu que les crítiques a, posem per exemple, el marxisme, es centressin en la bellesa de Karl Marx?

El pitjor és que aquesta pel·lícula ja l’havíem vist. La caverna masclista porta des dels temps d’Olimpe de Gouges acusant-nos de  no complir amb les virtuts del nostre sexe, intentant desacreditar tot un moviment polític per la bellesa de les dones que el conformen. Han dit lletges a les sufragistes, a les radicals, a les lesbianes, a les solteres, a les velles, a les divorciades…han dit lletges a totes les dones que no buscaven la seva aprovació. Trist. Us imagineu que les crítiques a, posem per exemple, el marxisme, es centressin en la bellesa de Karl Marx?

Si furguem una mica en el significat d’aquest discurs, el que trobem és terrorífic. Pretenen que el fet que ells ens considerin lletges ens desacrediti per tenir opinió i per expressar-la. És a dir, només podrien parlar les dones considerades guapes. I, qui serien aquestes dones? Fàcil: les que pensessin com ells. Veieu el truc?

El feminisme, que només busca la llibertat de les dones, els sobrepassa. Sobrepassa el seu discurs, la seva essència, el seu model de societat.

Les feministes diem allò que els matxirulos no volen sentir, però tampoc no poden rebatre amb arguments perquè…tenim raó! Tenim raó quan parlem de violència de gènere (el candidat de VOX per Alacant havia estat condemnat per agredir salvatgement a la que era la seva parella), tenim raó quan parlem de la necessitat de quotes de paritat (només una quarta part dels seus cap de llista són dones), tenim raó quan parlem de la necessitat d’educar en igualtat (avui mateix Rocio Monasterio, presidenta de VOX a la Comunitat de Madrid, ha posat al mateix nivell l’homosexualitat i la transsexualitat amb la zoofília). I així podríem seguir i seguir.

El feminisme, que només busca la llibertat de les dones, els sobrepassa. Sobrepassa el seu discurs, la seva essència, el seu model de societat. Perquè el que aquesta colla de troglodites busquen i pretenen es basa en la inferioritat de les dones, en tenir-nos subjugades, espantades i callades. Per això, l’única eina que tenen per provar d’apagar el nostre discurs és cridar-nos allò tant repetit i tant avorrit: calla, lletja!

Una respuesta para Calla, lletja!, per Oti Corona

  1. Vilera Responder

    24 mayo, 2019 en 6:39

    No hay que perder de vista a esta feminista. Sus escritos son la pera. Con la primera línea, ya sabía de quién hablaba. Pone el dedo en la llaga. ¡ a cuántos hombres no les gustará lo que escribe!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *