El PP impulsarà línies de transpor públic de proximitat a Santa Eulària | Noudiari.es

El PP impulsarà línies de transpor públic de proximitat a Santa Eulària

Carmen Ferrer.

@Noudiari / El transport és un dels grans problemes que pateix el municipi de Santa Eulària, amb una manca de serveis important, carreteres insulars poc adequades i una reducció de freqüències durant el mandat progressista. La candidata popular a l’alcaldia, Carmen Ferrer, s’ha compromés a impulsar una millora global en aquest aspecte.
“La saturació de la carretera de Vila i el mal servei de transport públic col·lectiu són un pes mort que ens limita negativament de cara a la nostra economia i són un dels principals problemes que tenen els nostres vesins per poder fer la seva vida amb normalitat. Els embussos diaris, el haver d’esperar més de mitja hora per a agafar un autobús al qual s’ha de viatjar de peus, apretats o inclús haver d’agafar dos autobusos per a arribar a un lloc que en cotxe està a només 10 minuts és una realitat que no permetrem que continuï”, ha assegurat Ferrer.

La candidata del PP a Santa Eulària des Riu reclamarà l’ampliació de la carretera fins a Los Cazadores i la millora de la via de Cala Llonga, “per a que la gent no gasti temps de forma inútil, que no es cremi tanta gasolina innecessàriament amb tota la contaminació que suposa”.

“Però també apostarem per aconseguir horaris de transport públic col·lectiu més amplis, més viatges al llarg del dia per a acabar amb les esperes interminables i els viatges ‘a rebosar’ dels autobusos”, ha explicat Ferrer, qui es compromet, a més, “a que es posin en marxa línies de transport públic de proximitat que permetin que viatjar entre Jesús i es Puig d’en Valls, entre Santa Gertrudis i Santa Eulària o dins de la mateixa Vila des Riu no siguin una aventura quasi impossible”.

Congelació d’impostos i taxes municipals

Altres mesures d’impuls del petit comerç van en la línia d’aplicar peatonalitzacions a diferents zones del municipi, com Sant Carles o es Canar. També de cara al comerç, es recolzarà l’associacionisme, la creació d’una imatge comercial unificada i es donaran ajudes per a la renovació i modernització dels establiments.

En matèria econòmica, no només pels negocis sinó també pels particulars, es congelaran taxes e impostos municipals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *