GxF aposta per un projecte que connecti en bicicleta es Pujols i ses Illetes | Noudiari.es

GxF aposta per un projecte que connecti en bicicleta es Pujols i ses Illetes

Jaume Ferrer, Jordi Vidal, Alejandra Ferrer, Rafael González i Daisee Aguilera (Gent per Formentera)

@Noudiari / Alejandra Ferrer, candidata de Gent per Formentera a la presidència del Consell, ha anunciat la proposta d’unir en bicicleta el nucli turístic d’es Pujols amb el parc natural de ses Salines i ses Illetes.
Aquest projecte tracta d’oferir un nou enllaç entre el nucli turístic més important de l’illa “i una de les zones de més valor mediambiental i paisatgístic de Balears alhora que es promou a mobilitat sostenible entre residents i visitants”.

L’anunci ha estat fet el dimarts en l’acte de campanya celebrat a l’hotel Voramar des Pujols, que ha aplegat a una seixantena de persones.

L’acte, que ha comptat amb les intervencions d’Alejandra Ferrer, Rafael González, Daisee Aguilera, Jordi Vidal i Jaume Ferrer, ha servit per fer un repàs de projectes duts a terme a es Pujols com la circumval·lació, que està permetent la conversió progressiva en zona de vianants dels carrers interiors i la plaça Europa, així com la important reforma del passeig marítim.

Aquests projectes tindran la seva continuïtat amb l’habilitació de nous equipaments esportius, parcs infantils i el condicionament de zones verdes, a la vegada que es continuarà amb una tercera fase d’actuacions que implicarà la reforma de l’avinguda Miramar i el carrer Punta Prima.

Així mateix, en l’apartat mediambiental, s’ha parlat de la nova contracta de residus.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *