El Consell d’Eivissa edita l’obra guanyadora del Premi de relats Joan Castelló de l’any 2018 | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa edita l’obra guanyadora del Premi de relats Joan Castelló de l’any 2018

@Noudiari / Aquest matí s’ha presentat l’edició de l’obra guanyadora de la XVI edició del Premi de relats curts Joan Castelló, que edita el Consell Insular d’Eivissa. L’obra que va guanyar aquesta edició va ser ‘Eivissa negra’ de Jesús Ballesteros (Eivissa, 1979).
L’obra guanyadora va ser escollida per un jurat presidit per l’escriptor i guanyador d’aquest premi Joan Cardona Torres ‘Joan des Pou’, i que ha comptat com a vocals amb l’escriptor Bartomeu Ribes i per altres guanyadors d’aquest mateix premi, com Joan Manuel Matoses i Joan Amorós. El jurat ha senyalat l’obra guanyadora, ‘Eivissa negra’, destaca per “la riquesa de la prosa, la potència metafòrica, que és un recull poètic i incisiu alhora”.

L’autor, Jesús Ballesteros, va estudiar magisteri a la UIB i compagina la docència amb l’escriptura i la direcció teatral. L’any 2004 va rebre una menció especial al certamen Art Jove del Govern Balear pel poemari ‘Aborigen dels records’ i ha publicat el recull de narracions ‘Biografies no autoritzades’ a Edicions Obliqües.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *