Els alumnes de l’Ibiza Blau Music International School podran accedir al grau universitari de Producció Musical | Noudiari.es

Els alumnes de l’Ibiza Blau Music International School podran accedir al grau universitari de Producció Musical

Escuela de música Can Blau: Foto:ibizablaumusic.com

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep presentarà, el proper dimecres, dia 3 de juliol, l’acord entre l’Ibiza Blau Music International Digital School i l’ENTI, centre formatiu adscrit a la Universitat de Barcelona (UB), segons el qual la formació del centre eivissenc estarà homologada per l’accés al grau universitari en producció musical, únic a tot l’Estat.
Aquesta presentació precedirà l’espectacle amb el que Ibiza Blau Music celebra els seu cinquè aniversari com a centre formatiu musical d’avantguarda, a partir de les 21 hores a l’Escola Municipal de Música Can Blau de Sant Agustí.

En el marc d’aquesta presentació també es donarà a conéixer el programa d’experiències educatives en col·laboració amb la Fundación Pacha y Playasol Ibiza Hotels, que s’afegeix al reconeixement de Pioneer que ja té l’escola de composició i interpretació de música electrònica, amb alguna de les sales millor equipades pel fabricant.

La festa arrenca amb un cocktail de presentació abans del concert audiovisual, previst per a les 21.45 hores, en el qual es combinaran les projeccions d’Elimaginario amb diferents passatges musicals.

El primer correrà a càrrec del clarinetista Roland Cardona, que interpretarà fragments de Mozart i Debusy; el seguiran les peces contemporànies del dúo format per Marcos Riera (flauta travessera) i Luis Iglesias (baix elèctric), i tancarà la música digital de Nors Kode amb la vocalista Blanka Nova.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *