Formentera obre dilluns les inscripcions per l’escola municipal de vela | Noudiari.es

Formentera obre dilluns les inscripcions per l’escola municipal de vela

Curs de windsurf a Formentera

@Noudiari / El Consell de Formentera obrirà el pròxim dilluns s’inicia el període d’inscripció pels cursos d’estiu de l’Escola Municipal de Vela que es faran entre el 24 de juny fins i el 30 d’agost. Els cursos estan dirigits a nens de 5 anys o més que sàpiguen nedar. Els interessats poden passar pel Poliesportiu Antoni Blanc a fer les inscripcions a partir de dilluns 10 de juny.
La durada dels cursos és de dues setmanes de dilluns a divendres. Es realitzaran tres torns de cursos, un primer torn de 9 a 11.30 hores, un altre d’11.30 a 14 hores i un últim torn de tarda, de 16.30 a 19 hores.

Els primers cursos que es faran del 24 de juny fins el 5 de juliol són els següents:

  • 9 a 11:30 – 1 curs de Vela iniciació
  • 11:30 a 14 – 1 curs de Vela iniciació i 1 curs de windsurf iniciació
  • 16:30 a 19 – 1 curs de Vela iniciació i 1 curs de windsurf iniciació

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *