Sant Josep acull dissabte la sisena edició del festival ‘Dave on my mind’ | Noudiari.es

Sant Josep acull dissabte la sisena edició del festival ‘Dave on my mind’

Dave Jeffs, en una imagen de archivo

@Noudiari / La plaça de l’Església de Sant Josep acull aquest dissabte, a partir de les 22 hores, la sisena edició del festival ‘Dave On My mind’, que ret homenatge al mític cantant, armonista i guitarrista britànic Dave Jeffs, que va morir a l’agost de 2013 amb 68 anys d’edat, deixant un gran buit entre els amants del blues d’Eivissa.
En aquesta ocasió, actuaran la ‘Dave On My Mind Blues Band’, formada per a l’ocasió per músics de l’illa, i el prestigiós grup de barcelona ‘Johhny Big Stone & The Blues Workers’.

El concert, de lliure accés, l’organitzen la promotora local MP Music, amb Miquel Prats, Botja, al capdavant; la que fora parella del músic, Nadia Trautwein, i l’Ajuntament de Sant Josep. La música arrencarà amb la ‘Dave On My Mind Blues Band’, de la que formen part Miquel Prats (veu i guitarra), Roy Davidson (guitarra), Dennis Hermann (baix), Víctor Gressely (teclats) i P. J. González (bateria). A ells s’aniran sumant altres músics de l’illa, que versionaran temes clàssics de blues i rock&roll.

A continuació arribarà el torn de ‘Johnny Big Stone & The Blues Workers’, un impactant trio de Barcelona que convida a ballar al ritme de blues clàssic i composicions pròpies. Està format per Johhny Big Stone (guitarra i veu), Little Jordi (contrabaix i harmònica) i Reginald Vilardell (bateria).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *