Educació i esperança, per Joan Escandell Salvador (Orientador educatiu de l’IES Santa Maria d’Eivissa 2018-2019) | Noudiari.es

Educació i esperança, per Joan Escandell Salvador (Orientador educatiu de l’IES Santa Maria d’Eivissa 2018-2019)

Aquest curs que just acaba he tingut el plaer de formar part del Claustre de professors de l’IES Santa Maria d’Eivissa, el centre on jo mateix vaig estudiar fa 20 anys.

Joan Escandell.

Durant aquest curs he lluitat colze amb colze amb la resta del professorat, per donar una formació i una educació digne al nostre alumnat, moltes vegades lluitant contra vicissituds socials força complexes, més enllà de les nostres possibilitats immediates. És cert que no hem arribat encara a l’excel·lència acadèmica en molts de casos, però estem molt vius, no ens rendim i anem millorant de manera franca  i amb determinació pas a pas. 

Enguany he aprés especialment una cosa, que crec que no oblidaré: esperança, esperança a prova de contrarietats; en definitiva, esperança que la feina sostinguda que es fa amb les persones dona resultats sorprenents.

Per aquesta valuosa lliçó apresa que m’emporto, voldria agrair a tots els meus companys, en especial a Nancy Soriano del Departament d’Orientació, per la seva absoluta determinació a millorar les possibilitats del seu alumnat. Per suposat, també a tot  l’Equip Directiu del centre, encapçalat per Mª Teresa Marí Vich, per donar totes les facilitats possibles per a la difícil tasca que tenim encomanada. Particularment, el meu reconeixement a les Caps d’Estudis Ana Maria Guasch Simó, Raquel Checa Cano, i Cristina Ortas Calvo i, per aguantar tot el que aguanten, per tota la feina que fan i per tenir sempre una paraula d’ànim amable en totes les circumstàncies.

Per Joan Escandell Salvador
(
Orientador educatiu de l’IES Santa Maria d’Eivissa 2018-2019)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *