Metal amb les millors versions de Pantera, Rels i altres grups locals, teatre, esports i tradició per celebrar la patrona de la mar a es Cubells  | Noudiari.es

Metal amb les millors versions de Pantera, Rels i altres grups locals, teatre, esports i tradició per celebrar la patrona de la mar a es Cubells 

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep col·labora amb les festes del Carme 2019 que organitzen els vesins des Cubells amb un programa molt complert amb la música més dura com a protagonista i uns convidats molt especials: The Great Southern, un dels millors grups que versionen temes de la mítica banda de metal Pantera.


Seran el remat de la primera edició del Carme’n’rock, després de Poison Ivy i Apotropaico, que actuaran junt amb els catalans el proper dissabte, 13 de juliol, a partir de les 21 hores. Amb ells acabarà el primer dia de festes, entre esports i jocs d’aigua per tal que en gaudeixin els més petits i actius.

El dissabte, 13 de juliol, el programa comença a les 10 hores amb una sortida en caiac. Després de dinar i descansar, la festa segueix a les 17.30 amb jocs d’aigua per grans i petits a càrrec de s’Espurna a la plaça de s’església.

A la nit, arriba l’hora del rock amb The Great Southern, la formació integrada per músics del nivell d’Achokarlos, que acumula més de 12 milions de reproduccions dels seus covers de Dimebag Darrell i més de 20 anys als escenaris amb grups com Exquisite Pus i Cockoroch; Blai, ex K-tulu, al càrrec de la percussió; Jacob, vocalista de Vendetta Fucking Metal a qui toca emular l’actitud de Phil Anselmo a l’escenari i David al baix.

La festa segueix el diumenge amb un matí dedicat a la tradició, amb la missa seguida de processó per la mar, des de les 10 hores. Al solpost, a les 21 hores, es farà l’estrena mundial de la rondalla ‘En Joanet de sa gorrineta’, adaptada pel GTEC Júnior a l’escenari del quiosquet.
El dia gran d’aquestes festes, el dimarts 16 de juliol, l’església acollirà la missa del Carme seguida de processó i ball pagès amb el Grup Folklòric de Sant Josep de sa Talaia, a partir de les 20 hores. Després, a les 21.30 seran els eivissencs Rels els encarregats de posar música a la festa al quiosquet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *