Recepció als al·lots saharauis de vacances a Eivissa | Noudiari.es

Recepció als al·lots saharauis de vacances a Eivissa

@Noudiari / El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha rebut avui als 12 al·lots que estan gaudint de les seves vacances a Eivissa a través del programa ‘Vacances en Pau’ de l’Associació Amics del Poble Saharaui d’Eivissa i Formentera. Marí els ha desitjat que gaudeixen al màxim d’aquests dies que els resten de vacances a l’illa i que, quan tornin a Tindouf  “mantingueu sempre en el record a Eivissa i l’afecte rebut per les famílies eivissenques”.
El president també ha tingut paraules de reconeixement per a l’Associació Amics del Poble Saharaui que treballa cada estiu a través del programa ‘Vacances en Pau’ “per allunyar durant un temps a aquests al·lots de les dificultats del desert”, i ha tingut un reconeixement especial per a les famílies d’acollida eivissenques pel seu gest solidari “que tant diu de valtros, un exemple per a molts de nosaltres, que demostra la solidaritat d’Eivissa”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *