Santa Eulària des Riu patrocina un grup eivissenc que participarà al campionat mundial de hip hop als EUA - Noudiari.es | Noudiari.es

Santa Eulària des Riu patrocina un grup eivissenc que participarà al campionat mundial de hip hop als EUA

@Noudiari / L’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, i part del seu equip de Govern han rebut aquest matí al grup de ball de hip hop de l’acadèmia Paso a Paso, que va ser el tercer classificat el campionat nacional d’aquesta modalitat i que el demà viatjarà als EUA per participar en el mundial.


Ferrer els ha desitjat molta sort però que, sobre tot, “aprofiteu aquesta ocasió que us heu guanyat de fer un viatge del que segurament aprendreu molt, coneixereu gent molt interessant i podreu créixer en aquesta que és la vostra gran passió”.

La delegació que partirà cap a Phoenix (Arizona) està formada per un total de 13 alumnes, de les quals 7 son de Santa Eulària des Riu. Per aquest motiu, el Consistori els ha ofert una petita ajuda pel seu desplaçament i, a canvi, la formació portarà publicitat del municipi, més concretament de la marca ‘Family Moments’ que publicita a Santa Eulària des Riu com a destinació familiar. En total, l’ajuda oferida és de 5.000 euros.

En quant al campionat, el dia 5 d’agost es farà la desfilada inaugural i a l’endemà hi haurà la primera eliminatòria. En cas de passar el tall, el grup de eivissenc encara haurà d’afrontar una semifinal abans de poder arribar a la final, que tindrà lloc el 10 d’agost.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *