Arrenca la sisena edició del Campus Butterfly Sara Ramírez de tenis taula | Noudiari.es

Arrenca la sisena edició del Campus Butterfly Sara Ramírez de tenis taula

@Noudiari / Les pistes esportives de Can Guerxo han acollit aquest matí la presentació del VI Campus Butterfly Sara Ramírez, una cita amb la promoció del tenis taula de la ma d’una de les millors jugadores del nostre país, que ha estat olímpica en aquesta disciplina.


La tinent d’alcalde i regidora d’Esports de Sant Josep, Ana Ribas, ha renovat el suport municipal a aquesta iniciativa i ha mostrat “l’orgull de l’Ajuntament per poder seguir fent costat a un esdeveniment d’aquest nivell a Sant Jordi, que esperam que es pugui seguir celebrant molts anys”. 

Ramírez, per la seva  banda, ha explicat que aquest any s’han hagut de limitar les places a 35 inscripcions per primera vegada i que “totes les places es van exhaurir en molts pocs dies”. 

La jugadora catalana també ha dit que espera poder seguir practicant el seu esport a Eivissa, mentre es mantingui un equip a la divisió d’honor del tenis taula. També confia en poder seguir jugant a un bon nivell aquesta temporada.

Per la seva banda, el delegat federatiu del tenis taula, José Ramírez, ha posat en valor una trobada amb els practicants d’aquest esport que aplega a tots els nivells “a uns dies que comenci la temporada”. 

Aquest any, a més de la jugadora olímpica, participen l’entrenador francès Stephan Tradori, que ha estat responsable del Centre d’Alt Rendiment de Paris, i Marcelo Toledo, jugador xilè. El campus preveu entrenaments tots els matins des del passat dilluns i fins el divendres 6 de setembre, entre les 9 i les 14 hores, i un open internacional que es celebra el proper dissabte, 7 de setembre, a Can Guerxo. 

Pel que fa a l’equip del Tenis Santa Eulària, Ramírez ha dit que l’objectiu de la campanya és mantenir la categoria amb els tres reforços internacionals que han incorporat aquest any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *