El BOIB publica el nomenament de tres nous directors insulars del Consell Insular d’Eivissa | Noudiari.es

El BOIB publica el nomenament de tres nous directors insulars del Consell Insular d’Eivissa

@Noudiari / El Butlletí Oficial de les Illes Balears, BOIB, ha publicat avui el nomenament de tres nous directors insulars del Consell Insular d’Eivissa que s’han incorporat a l’equip de govern durant el mes de setembre. Es tracta de:

– Nahiara Cadona Martínez, directora insular d’Intrusisme. És independent. És Llicenciada en Dret, en possessió d’un MBA i experta universitària en Mediació Civil, Mercantil i Familiar. Advocada Mediadora experta en Urbanisme, Habitatge i Família i, des de 2015, membre destacada de la principal plataforma d’Afectats per l’alt preu del lloguer d’habitatge a Eivissa.


– Francisco Javier Santamaría Villegas, director insular d’Innovació, Transparència i Participació. És independent. Té estudis d’Enginyeria Informàtica per la UAB i per la UOC, és expert en Ciberseguretat i arquitectura de sistemes informàtics. Des de 2003 és Responsable del departament de Sistemes a una empresa informàtica d’Eivissa

– Santiago Marí Torres, director insular de Benestar Social. És Llicenciat en Història de l’Art, ha estat professor a diversos instituts d’Eivissa, coordinador de la Universitat Oberta per a Majors a Sant Joan i Senador per Eivissa i Formentera entre els anys 2016 i 2019, a on ha format part de la Comissió de l’Igualtat, de la Comissió de família, infància i adolescència i de la Comissió d’Educació. És regidor a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja des de 2010.

Una respuesta para El BOIB publica el nomenament de tres nous directors insulars del Consell Insular d’Eivissa

  1. miau@hotmail.com Responder

    10 septiembre, 2019 en 12:23

    mas perro flaustas.cobrando del bote.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *