Vicent Torres: “Esperam que el 10 de novembre la ciutadania parli de forma contundent” | Noudiari.es

Vicent Torres: “Esperam que el 10 de novembre la ciutadania parli de forma contundent”

@Noudiari / El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, ha dit aquest matí que la repetició de les eleccions “és una situació que no volíem els socialistes”, ja que “aquest país ja va votar en abril, i va dir molt clar que volia un govern progressista amb el president Pedro Sánchez”.


No obstant això, i a pesar que “no hi havia alternativa a Pedro Sánchez”, el “bloqueig per una banda i per l’altra banda” ha conduït la repetició electoral el pròxim 10 de novembre, tal com estableix la Constitució.

Com a secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres ha dit que “esperam que la ciutadania torni a parlar, i que parli de forma contundent: que digui molt clar que vol a Pedro Sánchez de president, amb un govern estable, un govern de garanties, que dugui aquest país cap endavant”.

Segons Vicent Torres, “això és el que esperam es Socialistes d’Eivissa, i estic segur que també ho espera una gran majoria d’aquest país. Però per fer-ho, haurem de tornar a votar el dia 10 de novembre, i deixar les coses encara més clares: que Pedro Sánchez pugui ser investit i tenguem el govern que mereix aquest país”.

3 Respuestas a Vicent Torres: “Esperam que el 10 de novembre la ciutadania parli de forma contundent”

 1. Pepe Responder

  18 septiembre, 2019 en 12:07

  Y tanto que si. Voté a Pedro Sánchez por miedo a VOX, pero ahora me doy cuenta de que está más cerca de la extrema derecha que de ser de izquierdas. Votaré a Pablo Iglesias. No se si será todo lo contundente que espera, pero hay miles de personas que piensan igual Sánchez prefiere el IBX 35, la banca y los poderes económicos que la gente de a pie. Vamos que es más o tanto de derechas que el PP. Solo hay una opción real de izquierdas, y la gente se ha dado cuenta. Ojo a los resultados, que pueden ser de traca. Por no hablar de la abstención, que será masiva.

 2. Feina o menjar Responder

  18 septiembre, 2019 en 13:32

  Aquesta vegada votarem millor que quan diguèreu que havieu escoltat a es Poble, que us demanava diàleg i enteniment.
  Serà un gran honor tornar a pgaar per participar en la festa de la democràcia. Esperem fer-ho millor en aquesta ocasió.

 3. momo Responder

  18 septiembre, 2019 en 15:29

  a Sanchez NO es NO . Se puede !!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *