Les Escoles Esportives de Santa Eulària ofereixen més de 40 activitats | Noudiari.es

Les Escoles Esportives de Santa Eulària ofereixen més de 40 activitats

@NoudiariEl departament d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i diferents clubs del municipi estan posant en marxa aquest mes d’octubre 42 Escoles Esportives repartides per tot el municipi, unes activitats adreçades als més petits per aconseguir que s’introdueixin en algun esport o que desenvolupin la seva passió, a més d’oferir una via d’oci alternatiu i treballar de forma divertida valors com l’esforç, el companyerisme o l’esportivitat.


La principal novetat d’enguany és una activitat, organitzada per l’Asociación de Deportistas Discapacitados de Ibiza y Formentera (Addif), per a l’iniciació esportiva inclusiva. Totes les activitats estan dins la ‘Guia Esportiva Municipal’ que es pot descarregar al web www.santaeulariadesriu.com.

Al respecte de l’escola organitzada per Addif, aquesta és una activitat que es realitzarà els dimarts, de 16.30 a 18.00 hores, a les instal·lacions de l’intitut Quartó del Rei. Es tracta d’una proposta dirigida a tots els nens, tinguin necessitats educatives especials o no, que precisament el que vol fomentar és l’inici a diferents activitats esportives sense fer cap discriminació entre els practicants i afavorint que tot el món pugui gaudir del joc i l’exercici físic. Durant el curs es practiquen diferents activitats esportives adaptades i fetes amb materials específics.

El telèfon d’informació sobre aquesta activitat és el 640 15 38 20.Aquesta Iniciació Esportiva Inclusiva és una de les 42 escoles esportives i és una de les que entre dins de la categoria de ‘multisport’, a l’igual que l’anomenada ‘pre-deport’, per a boixos d’entre 4 i 7 anys. A banda, hi ha 23 esports reglats i federats que es poden practicar entre els quals, enguany, destaca com a novetat el pàdel (dels 6 als 16 anys).El llistat d’esports complert d’esports que s’ofereixen és el següent: Atletisme, hoquei herba, bàsquet, escacs, futbol sala femení, ciclisme, futbol, triatló, taekwondo, judo, handbol, gimnàstica rítmica, lluita olímpica, tennis taula, tennis, tir amb arc, kickboxing, vela, natació de competició, golf, piragüisme, pre-deport, voleibol, pàdel i iniciació esportiva inclusiva.

S’ofereixen activitats en les cinc ‘parròquies’, si bé la gran majoria tenen lloc a Santa Eulària, aprofitant moltes d’elles les instal·lacions municipals. En el cas d’es Puig d’en Valls, s’ofereix iniciació al bàsquet amb el PDV i el Club de Bàsquet s’Olivera; escacs al Centre Polivalent amb Club Ajedrez Puig d’en Valls;  futbol amb el CD Puig d’en Valls; gimnàstica rítmica amb la secció del Club Bàsquet PDV, així com handbol amb el H.C. Puig d’en Valls. En el cas de Santa Gertrudis es podrà optar pel futbol, ​​amb la A.E. Santa Gertrudis; el tennis amb el Club Tennis Santa Gertrudis; el triatló amb Ibiza Blue Challenge; i la natació i natació de competició amb el Club Nàutic Santa Eulària.

A Sant Carles, enguany es suma al futbol la gimnàstica rítmica i a Jesús les escoles municipals es cenyeixen a la col·laboració amb els clubs de futbol locals.

Els dies en què tindran lloc les sessions, els seus horaris, els rangs d’edat inclosos i qualsevol altra informació pot ser consultada directament amb els clubs implicats o mitjançant el departament d’Esports de l’Ajuntament en els telèfons 971 33 60 04, 971 19 77 51 o a través del correu electrònic esports@santaeularia.com.

Activitats per a adults
A més de les escoles municipals, l’Ajuntament també compta amb una llista d’activitats esportives per a adults que es presten de manera directa o mitjançant acords amb altres entitats. Enguany, es manté la novetat de l’any passat de fer activitats d’esport adaptat a la platja (paddle surf, volei-platja i snorkel) a l’estiu en col·laboració amb Addif.

Les activitats recollides figuren natació (amb variants per a embarassades, aquagym i altres), activitat física per a majors, tennis, hockei herba, gimnàs de musculació, tennis taula, taekwondo, gimnàstica de manteniment, kickboxing, judo o petanca. A més, es compta amb un gabinet de fisioteràpia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *