Acrobàcies i tècniques de circ per a un mosaic poètic al Palau de Congressos amb ‘InTarsi’ | Noudiari.es

Acrobàcies i tècniques de circ per a un mosaic poètic al Palau de Congressos amb ‘InTarsi’

@Noudiari / Teatre gestual, acrobàcies i tècniques de circ per a construir un mosaic ple de poesia i vitalitat. Així és l’obra ‘InTarsi’ que diumenge, 10 de novembre, es presentarà al Palau de Congressos a partir de les 19.00. El preu de les entrades és de 10 euros (més despeses de gestió) si es fa de forma anticipada via www.visitsantaeulalia.net o de 12 euros si es compren al mateix auditori una hora abans de l’inici de la funció, que té una durada prevista de 60 minuts, està indicada per a tots els públics i és sense text.


L’espectacle de la formació catalana Circo Eia agafa el seu nom de l’italià, on ‘intarsio’ és una tècnica de decoració en que es fan servir diferents peces per a configurar una decoració geomètrica o figurativa, tal i com ocorre amb els mosaics. Amb aquesta definició ja es pot comprendre l’esperit del muntatge. “Unes petites estructures, un trampolí, una bàscula i quatre homes… quatre acròbates que s’observen, s’estudien, xoquen, es llencen els uns als altres, i ens transporten així a la seva faràndula metafòrica: trobades, rivalitats, proeses, caigudes, preses de poder, seducció, manipulacions, un “intarsio” fet de fragments de vida que són un mirall de les relacions humanes”, apunta la companyia. “Un circ en continu moviment, un espectacle poderós, poètic i divertit, un moment que desperta un veritable afecte per aquesta estranya bestia que és l’ésser humà”, continua.

Al web de la companyia, www.circoeia.com, s’abunda en aquesta idea assegurant que “amb aquesta creació volem acompanyar al públic a submergir-se en un món familiar, un univers fet per peces de vida per les que tots hem passat, per a compartir amb nosaltres una experiència humana”.

‘InTarsi’ és la quarta i penúltima proposta de l’any a Santa Eulària des Riu del programa Platea de Circulació d’Espectacles d’Arts Escèniques que desenvolupa el Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Cultura. L’última representació està programada pel 24 de novembre, també al Palau de Congressos, amb ‘El viaje de Ulises’ de Teatro Gorakada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *