Arreveure Luis Cros i moltes gràcies, per Vicent Torres ‘Jordi’ | Noudiari.es

Arreveure Luis Cros i moltes gràcies, per Vicent Torres ‘Jordi’

Lamento profundament que aquesta setmana en Luis Cros ens hagi deixat. Sé que és llei de vida però això no treu que sigui trist. Voldria transmetre el meu condol a la seva família i recordar breument l’home lluitador que fou, en especial amb la lluita contra el càncer a l’illa d’Eivissa.

Vicent Torres ‘Jordi’.

Amb ell vaig poder compartir de prop les reivindicacions que vàrem fer des de la Plataforma Pro Radioteràpia que, finalment i després d’anys de lluita, al 2017 van donar el seu fruit quan es va posar en marxa a l’hospital Can Misses el Servei de Radioteràpia amb el qual només el primer any es poder evitar 2.110 desplaçaments de persones malaltes de càncer d’Eivissa a l’hospital Son Espases.

Després, vàrem compartir i poder estar junts en la fundació de l’Associació Pitiusa d’Ajuda d’Afectats de Càncer (APAAC) des d’on es segueix ajudant les persones que pateixen aquesta malaltia i també les seves famílies.

Moltes gràcies Luis per la teva lluita, tots hem après molt amb tu. No t’oblidarem.

Per Vicent Torres ‘Jordi’

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *