Can Jeroni projecta ‘Arrels fondes’ en el marc de la inauguració de l’exposició ‘Formentera illa endins’ d’Eva Parey | Noudiari.es

Can Jeroni projecta ‘Arrels fondes’ en el marc de la inauguració de l’exposició ‘Formentera illa endins’ d’Eva Parey

@Noudiari / El Centre de Cultura Can Jeroni acull aquest proper dissabte, 16 de novembre, la inauguració de la mostra ‘Formentera, illa endins’ amb fotografies d’Eva Parey de l’última dècada amb retrats i paisatges de l’illa veïna. L’exposició, que es podrà visitar a partir de les 19.30,  mostra la forma en què els escenaris de l’illa han influït també en el caràcter dels formenterers. Amb motiu d’aquesta exposició, també s’ha programat pel mateix divendres la projecció del documental ‘Arrels fondes’, realitzat per la pròpia Parey amb Pep Martínez, prevista per les 20.30 hores.El documental, una coproducció amb Ib3, complementa la mostra que es podrà veure des d’aquest cap de setmana i fins el 5 de desembre. ‘Arres fondes’ s’ha estrenat aquest any a Formentera i pretén ser un recull de testimonis que permeten reconstruir la memòria història de l’illa al llarg de la segona meitat del segle passat, en el que és alhora una reflexió sobre el canvi generacional i l’evolució d’aquest indret.

Pel que fa a l’exposició, ‘Formentera, illa endins’ recopila en 25 imatges la dècada que va del 2008 al 2018, des del moment en que Parey descobreix l’illa fins a l’actualitat. El paisatge, combinació de mar i terra, esdevé un element característic per retratar la gent arrelada a Formentera en una mostra que ja s’ha pogut veure a Barcelona i a Formentera.

Parey es fotògrafa freelance especialitzada en imatge documental i ha publicat als principals diaris i algunes de les revistes més conegudes de l’Estat espanyol com El País, Ara, El Periódico de Catalunya, El Mundo, Descobrir Catalunya, Esquire, etc. També ha exposat al prestigiós festival Visa per l’Image OFF de Perpinyà, al museu Arts et Métiers de París i al Pati Llimona de Barcelona entre altres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *