Sant Josep organitza diversos actes amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista | Noudiari.es

Sant Josep organitza diversos actes amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat diversos actes amb motiu de la propera commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista. 

Entre ells hi la sessió doble de conferències que oferiran al Centre de Cultura Can Jeroni el diumenge, 24 de novembre, l’extinent de l’Exèrcit Luis Gonzalo Segura, que parlarà de l’assetjament sexual a les forces armades. Segura és l’autor del llibre ‘En la guarida de la bestia’, on denúncia la corrupció a l’Exercit espanyol, obra per la qual va ser expulsat de les forces armades.

Després intervindrà l’experta en marca personal María González. Gonzáles és presidenta de l’Associación Mujeres que Marcan i parlarà de la marca personal com a eina d’empoderament. Les xerrades començaran a les 18 hores i l’entrada és gratuïta.

Però el programa organitzat amb motiu del 25N comença dos dies abans, quan l’habitual projecció de cinema en versió original de Can Jeroni es dedica a aquesta jornada reivindicativa i de denúncia amb la projecció de ‘Jusqu’a la garde’ (‘Custòdia compartida’) escrita i dirigida per Xavier Legrand. Serà el 22 de novembre a les 20.30 hores.

La resta d’actes previstos es repartiran durant el mateix dilluns, 25 de novembre, a diversos indrets del municipi. Al migdia del 25N, es donarà lectura al manifest reivindicatiu d’aquesta jornada després d’una concentració front a la seu de l’Ajuntament. 

Al llarg de tota la jornada, els alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Sant Agustí i tothom que s’hi vulgui acostar col·laboraran amb el mural participatiu dissenyat per Hosh que es pintarà a un dels murs del camp de futbol. 

Com a conclusió de la jornada, s’ha organitzat a la biblioteca de Cala de Bou una sessió de contacontes contra la violència masclista a càrrec de Maritza Cabellero.  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *