Tercera conferència del curs eivissenc de cultura: ‘Formentera a cinquanta anys vista’ | Noudiari.es

Tercera conferència del curs eivissenc de cultura: ‘Formentera a cinquanta anys vista’

@Noudiari / L’Institut d’Estudis Eivissencs organitza la conferència  “Formentera, a cinquanta anys vista”, a càrrec de Santiago Colomar Ferrer, doctor en Història i professor d’Ensenyament Secundari i Batxillerat; i que serà presentada per Joana Tur Ferrer, membre de la Comissió Executiva de l’Institut.

La tercera conferència del XLV Curs Eivissenc de Cultura tendrà lloc el dijous 21 de novembre a les 20 hores, a la Seu de l’Escola Universitària de Turisme del Consell d’Eivissa (carrer de Bes, 9).Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *