Els directors dels centres de secundària demanen a la Conselleria que faci marxa enrere en les retallades - Noudiari.es | Noudiari.es

Els directors dels centres de secundària demanen a la Conselleria que faci marxa enrere en les retallades

Després de les diferents reunions mantingudes amb la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, l’Associació de Directors de Secundària i Règim Especial de les Pitiüses (ADESPI) volem manifestar el nostre malestar i descontent amb les mesures i les actuacions dels responsables educatius respecte dels pressupostos i romanents del centres.

Hem sol·licitat reiteradament la tornada enrere dels pressupostos que seria l’única mesura que respon a les nostres demandes i se’ns ha denegat. 

Considerem que no hi ha hagut informació, ni diàleg, ni transparència. Per tant s’han pres decisions sense conèixer la realitat i les necessitats dels centres.

A més a més, no s’ha tingut en compte que la bona gestió econòmica ha estat possible, precisament, perquè disposam d’algun romanent en el moment que la Conselleria no ha fet front a les seves obligacions (reparacions urgents, subministraments, retards en els pagaments, etc.).

A dia d’avui i després de diverses reunions, tampoc s’han aclarit els criteris que s’han aplicat per calcular les retallades que hem patit. Malgrat que valoram positivament les noves propostes de futur que ens ha plantejat la Conselleria i manifestam la nostra voluntat de participar en els grups de treball per definir, de cara al futur, com ha de ser la gestió econòmica, donam suport a la concentració d’avui i demanam a la Conselleria que retorni, íntegres, els pressupostos i el romanents, als centres docents. 

Per l’Associació de Directors de Secundària i Règim Especial de les Pitiüses (ADESPI)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *